Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Fabrica Tnuva va fi vanduta la licitatie

I.D. Companii /

Fabrica Tnuva va fi vanduta la licitatie

Fabrica producatorului israelian de lactate Tnuva va fi vanduta prin licitatie publica cu strigare. Aceeasi soarta a vor avea si celelalte active ale companiei cladirile si terenul din satul Cunesti, judetul Calarasi, autoturismele sau vitrinele si racoritoarele Tnuva din depozit si din reteaua de distributie.

Lichidatorul judiciar al TRD Tnuva Romania Diaries a evaluat bunurile societatii la suma totala de 13,67 milioane euro fara TVA.

Valoarea fabricii de lactate Tnuva se ridica la suma de 13,21 milioane euro fara TVA, din care cladirile, terenurile si a constructiile speciale insumeaza 7,79 milioane euro fara TVA. Totodata, vor fi scoase la vanzare proprietatile companiei din satul Cunesti in valoare 339.200 lei fara TVA si alte bunuri ale societatii.

Datoriile Tnuva catre peste 100 de societati au fost evaluate la mai mult de 93 milioane euro, inluzand drepturi salariale ale angajatilor. Printre creditorii companiei se numara Banca Romaneasca, BRD Groupe Societe Generale, National Bank of Greece, Zenith Media Communications, Tnuva Romania Israel Ltd, Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit si Administratia Fondului pentru Mediu.

Tnuva Food Industries a deschis febrica din Romania in 2005 in urma unei investiii de 60 milioane de euro, cu ajutorul Bancii Europene de Investitii si a unui partener privat, potrivit publicatiei israeliene Globes.

Compania conta pe realizarea in Romania a unui volum de vanzari de 50 milioane de euro/an insa acesta s-a ridicat la doar 20 milioane euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional