Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Fabryo Corporation si Atlas Paints au incheiat procesul de fuziune

I.D. Companii /

Fabryo Corporation si Atlas Paints au finalizat fuziunea anuntata la finalul anului trecut, dupa ce au primit si avizul din partea Consiliului Concurentei.

In urma tranzactiei, grupul de companii Fabryo Corporation-Atlas Paints, lider de piata pe segmentul de lacuri si vopsele decorative din Romania, se afla in plin proces de implementare a planului de integrare. In 2013, grupul va continua sa activeze in piata prin cele doua entitati legale.

Dragos Militaru, director general executiv Grup Fabryo Corporation-Atlas Paints, a declarat:

"Prin intrarea celor doua companii in acelasi grup ne-am intarit pozitia de lider pe piata de lacuri si vopsele decorative din Romania si am construit un portofoliu complex de produse si branduri complementare, care va fi capabil sa ofere clientilor solutii complete de decorare, finisare si izolare de cea mai buna calitate."

Urmare a finalizarii tranzactiei, Fabryo Corporation si Atlas Paints au devenit parte a aceluiasi grup, ai carui actionari principali sunt compania de investitii suedeza Oresa Ventures si Chroma Holdings, societate detinuta de catre omul de afaceri grec John Sitinas.

Cifra de afaceri a grupului de companii Fabryo Corporation-Atlas Paints a fost in 2012 de peste 39 mil Euro. "Pentru 2013, ne propunem sa crestem cifra de afaceri a noului grup cu peste 10%, intr-o piata inca precara", a adaugat Dragos Militaru.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional