Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Farmexim se muta in Corbeanca

I.D. Companii /

Producatorul de medicamente Farmexim intentioneaza sa scoata la vanzare actuala unitate de productie amplasata in zona bd. Dimitrie Pompeiu din Capitala si sa isi mute sediul in zona Corbeanca.

In acest sens, producatorul de medicamente a achizitionat un teren in suprafata de 35.000 mp in apropiere de DN1 si urmeaza sa demareze pe parcursul acestui an lucrarile de constructie ale viitoarei unitati de productie si a noului sediu Farmexim.

Potrivit datelor publicate pe http://www.raportuldeinvestitii.ro, lucrarile ar urma sa fie finalizate in 2-3 ani, desi in prezent investitia se alfa la etapa de PUZ.

Multi dintre producatorii din zona bd. Dimitrie Pompeiu si-au mutat deja unitatile de productie in fata afluxului de cladiri de birouri din zona bd. Dimitrie Pompeiu din ultimii ani. In zona de se mai afla doar doi producatori JTI si Framexim.

Farmexim este al cincilea producator de medicamente de pe piata locala, iar viitoarea investitie vine ca un raspuns al asteptarilor de crestere a consumului de medicamente pe cap de locuitor din Romania, care este in prezent de 100 euro/locuitor in timp ce, de exemplu in Ungaria valoarea consumului se ridica la 250 euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional