Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Final Distribution: Vanzarile de jgheaburi si burlane au crescut cu peste 150%

I.D. Companii /

Dan Mircescu- General Manager Final Distribution

Dan Mircescu- General Manager Final Distribution

Importatorul de tigla metalica si producator de sisteme de colectare a apelor pluviale, Final Distribution, a atins cifra de afaceri de 18,6 milioane lei in 2011, in crestere cu 28% comparativ cu anul 2010.

Pe partea de vanzari au fost inregistrate cresteri semnificativ diferite de la un segment de produse la altul. Astfel, vanzarile de jgheaburi si burlane au crescut cu 154% in 2011 fata de anul 2010. Cresterea vanzarilor pe segmentul foliilor anticondens si membranelor de protectie pentru fundatii si pereti a fost semnificativ mai mica de 28%, in timp ce segmentul de tigla metalica a crescut cu doar 18%, iar cel al ferestelor de mansarda cu 17%.

"Anul 2011 a fost un an bun pentru companie, cu toate ca si in sectorul nostru de activitate am resimtit nesiguranta economica. Am devenit producatori de jgheaburi si burlane, investind in crearea brandului nostru", declara Dan Mircescu, director general Final Distribution.

Pentru anul 2012, compania isi propune o crestere a cifrei de afaceri de peste 16% fata de anul trecut, mizand pe o crestere consistenta a vanzarilor de jgheaburi si burlane dar si pe un plus in volumele de tigla metalica si folii anticondens. Vor fi continuate investitiile in extinderea gamei de jgheaburi si burlane, prin introducerea de noi dimensiuni si culori.

"Ne asteptam ca in anul 2012 piata sa creasca usor, iar noi intentionam sa jucam un rol semnificativ in piata premium a acoperisurilor, prin concentrarea pe punctul nostru forte: diversitatea. Pregatim produse noi, care sa satisfaca nevoile clientilor nostri, pentru ca in momentul de fata nu mai este important sa ai cea mai buna oferta, ci sa oferi ceea ce este relevant pentru client." declara Dan Mircescu.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional