Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Florentina Taudor preia functia de director general al Renania

I.D. Companii /

Furnizorul de echipamente pentru protectia muncii Renania, are incepand cu 1 februarie 2012, un nou director general. Este vorba despre doamna Florentina Taudor, fost manager al canalului de vanzari prin intermediari din cadrul BCR.

Florentina Taudor vine cu o experienta de peste 11 ani in pozitii de top management in vanzari, conducere operationala si dezvoltare in domeniul bancar, la BCR si GE Money Romania.

Doamna Taudor preia responsabilitatile executive de la Orlando Szasz care a condus Renania timp de 15 ani. Domnul Szasz va continua sa fie implicat in companie din pozitia de actionar alaturi de Roland Szasz, impreuna cu care detine integral Renania, precum si din pozitia de Presedinte al Consiliului Director, pentru a urmari directiile de dezvoltare ale companiei.

Renania a incheiat 2011 o cifra de afaceri de 22,2 milioane euro, in crestere cu 21% fata de 2010. Vanzarile realizate anul trecut se ridica la un nivel similar celui obtinut in 2008, de 22,3 milioane euro, cand a fost raportata cea mai mare cifra de afaceri din istoria de 15 ani a companiei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional