Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Gealan anunta rezultate in crestere cu 20% pentru primul semestru

I.D. Companii /

Aurel Vlaicu, director general Gealan Romania

Aurel Vlaicu, director general Gealan Romania

Gealan, producator de profile din PVC pentru ferestre si usi, raporteaza rezultate in crestere cu 20% in primul semestru al anului fata de acelasi interval al anului trecut.

Pentru 2013 compania estimeaza o crestere a cifrei de afaceri de aproximativ 10% comparativ cu 2012 cand a inregistrat 28,2 milioane de euro.

Aurel Vlaicu, director general Gealan Romania, precizeaza:

"Anul acesta a inceput pentru noi cu semne pozitive, in crestere cu aproximativ 45% pentru primul trimestru comparativ cu aceeasi perioada din 2012, insa trebuie sa avem in vedere ca vremea a fost mai calda si astfel proiectele au avut un start mai rapid. Piata locala este inca dificila pentru partenerii nostri, asa ca am inceput sa exploram si alte piete precum Libia, Algeria, sa ne extindem in Arabia Saudita, Irak sau Iran. Din exporturile pe care le facem catre Germania, Bulgaria, Croatia, Republica Moldova si noile piete ne dorim sa acumulam aproximativ 10% la cifra de afaceri totala."

Investitiile companiei din acest an fost preconizate la peste 1 milion de euro. Fondurile vor fi utilizate pentru dezvoltarea de noi tehnologii, utilaje, a unor produse eficiente energetic, dar si training-uri tehnice si de vanzari pentru parteneri, introducerea unui nou soft care sa ii ajute in proiectare si nu in ultimul rand educarea publicului prin campanii de comunicare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional