Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Grundfos, crestere a afacerilor cu 8%

I.D. Companii /

Grupul Grundfos, producator de electropompe, a inregistrat in 2011 o cifra de afaceri de 21,2 miliarde DKK (aproximativ 2,85 miliarde euro) fata de 19,6 miliarde DKK (aproximativ 2,63 miliarde euro) inregistrate in 2010. Cresterea realizata este de 8%, potrivit raportului societatii. Compania pune aceste rezultate pe seama atentiei acordate solutiilor verzi si sustenabile si pe eforturile facute de grup.

In anul 2011 compania a continuat investitii importante in cercetare si dezvoltarea tehnologiei, care cumulate s-au ridicat la cifra de 1,2 miliarde DKK (161,39 milioane euro).

Reprezentantii societatii anticipeaza o crestere mai redusa pe pietele europene in urmatorii ani, cea mai mare provocare a companiei in aceasta regiune fiind crearea de crestere chiar si fara ajutorul unei piete in crestere.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional