Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Grupul CEZ a investit peste 1 miliard de lei in Romania

I.D. Companii /

Grupul CEZ a investit anul trecut 1,11 miliarde lei in Romania. Pe parcursul anului 2011, CEZ Distributie SA s-a concentrat pe realizarea planului de investitii aprobat de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei pentru imbunatatirea calitatii serviciilor de distributie. Programul de investitii al CEZ Distributie SA pentru activitatea de distributie finantat din surse proprii, a fost in valoare de 236,2 milioane lei si a existat un program de puneri in functiune de 225,71 milioane lei.

"Grupul nostru din Romania pare sa fie destul de consolidat astazi, angajatii nostri sunt foarte hotarati sa implineasca asteptarile actionarilor. Am creat un mediu provocator dar de incredere pentru partenerii nostri de afaceri." a spus domnul Jan Veskrna, Presedinte al Directoratului CEZ Romania.

Compania a finalizat anul trecut constructia Parcului Eolian CEZ de la Fantanele, cele 120 de turbine eoliene instalate fiind deja in functiune. La finalul anului CEZ a obtinut al doilea Certificat Verde pentru Parcul Eolian de la Fantanele.

Totodata, constructia Parcului Eolian de la Cogealac este in desfasurare finaliyarea proiectului fiind programata la finele lui 2012.

Valoarea totala a activelor Grupul CEZ la sfarsitul anului 2011 se ridica la 7,51 miliarde lei, fiind cu 14% mai mare decat in anul anterior. Cresterea s-a datorat atat continuarii investitiilor in Parcurile Eoliene de la Cogealac si Fantanele, cat si reevaluarii activelor CEZ Distributie.

Societatea CEZ Distributie SA a incheiat anul 2011 cu un profit brut de 163,815 milioane lei si un profit net de 130,46 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional