Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Grupul Lindab achizitioneaza unitatea de productie de panouri sandwich a Plannja

I.D. Companii /

Grupul Lindab a inceput demersurile pentru achizitia Diviziei de Project Sales a Plannja din Luleå, Suedia.

Divizia are ca obiect de activitate vanzarea de proiecte, productia de panouri sandwich si table cutate cu profil inalt si are in jur de 50 de angajati. Fiind unul dintre liderii de piata in productia de panouri sandwich din regiunea nordica, aceasta a inregistrat anul trecut vanzari de aproximativ 16,6 milioane euro in segmentul industrial, pe pietele nordice.

"Aceasta achizitie se incadreaza in strategia viitoare a Diviziei Profile Componente pentru regiunea nordica. Panourile sandwich sunt la mare cautare si fac deja parte din gama noastra de produse achizitionate pana in prezent prin intermediul unei terte parti. Putem acum sa ne extindem oferta cu propriile noastre panouri sandwich pentru clientii noi si existenti de pe pietele nordice.", a declarat David Brodetsky, Presedinte si CEO Lindab.

Se preconizeaza ca achizitia va fi finalizata pe 19 martie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional