Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Grupul Rompetrol isi continua extinderea activitatilor de profil in Europa de Vest

C.T. Companii /

Grupul Rompetrol, prin subsidiara sa din Franta si Spania - Dyneff, a deschis recent doua noi benzinarii (Rompetrol si Dyneff) si a finalizat dezvoltarea in parteneriat cu grupul Total a unui terminal petrolier in Port la Nouvelle (Marea Mediterana). Investitiile totale s-au ridicat la peste 50 milioane dolari.

Statia premium Rompetrol este situata la granita dintre Franta si Spania. Valoarea totala a investitiei fiind de peste 8 milioane USD. Conceptul statiei include facilitati de economisire a energiei si de protectie a mediului (surse alternative electrice cu panouri solare si turbine eoliene, reciclarea apei).

Statia urbana Dyneff este situata in zona aeroportuara din Montpellier, pe ruta de intrare in regiunea Languedoc - Roussillon din sudul Frantei. Investitia totala a fost de 1.17 milioane USD.

In ceea ce priveste terminalul petrolier din Port la Nouvelle (Marea Mediterana), lucrarile au vizat modernizarea si extinderea facilitatilor existente detinute de cele doua companii, fiind unul din cele mai moderne terminale. Valoarea totala a investitiei realizata pâna acum este de aproximativ 41 milioane dolari, proiectul urmând a fi extins in urmatorii ani.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional