Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Guvernul sustine activitatea ArcelorMittal in Romania

I.D. Companii /

Presedintele ArcelorMittal a primit asigurari de la premierul Victor Ponta privind sustinerea unei activitati eficiente si pe termen lung a grupului in Romania. Totodata Ponta a declarat ca este in interesul Romaniei sa isi consolideze atributele sale competitive privind investitiile straine, in particular in domeniul industriei siderurgice.

Intalnirea intre reprezentantul celei mai mari companii din industria otelului si seful Guvernului a avut loc vineri, 17 mai 2013.

In cadrul discutiei s-a abordat problema cresterii eficientei activitatii la ArcelorMittal Galati, o solutie fiind optimizarea costurilor de productie.

Presedintele ArcelorMittal si-a exprimat speranta ca mediul investitional din Romania isi va pastra atractivitatea si ca vor putea fi identificate solutii sustenabile, in mod special, in domeniul energiei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional