Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Harsco Corporation si-a sporit vanzarile in 2011

I.D. Companii /

Vanzarile Harsco Corporation, furnizor de soluţii şi asistenţă pentru sectorul industrial, construcţiilor, metalurgic şi sectorul feroviar, au crescut cu 5% in ultimul trimestru al anului 2011, atingand valoarea de 793 milioane USD. In trimestrul patru din 2010 vanzarile s-au ridicat doar la suma de 757 milioane USD, informeaza un comunicat al companiei.

Pentru tot anul 2011 vanzarile au fost de 3,3 miliarde USD, in crestere cu aproape 9% fata de vanzarile din 2010 de 3 miliarde USD.

"Sunt multumiti in mod special de faptul ca in ultimul trimestru s-au inregistrat imbunatatiri ale rezultatelor operationale pe toate segementele de afaceri, performate importante fiind inregistrate in mod special de Harsco Rail si Harsco Industrial. Ambele segemente continua sa primeasca comenzi importante si vor participa la numeroase licitatii la inceputul acestui an", a declarat Salvatore D. Fazzolari, Presedinte Harsco.

Vanzarile pe segmentul de metale si minerale se mentin

Astfel, pe segmentul de metale si minerale vanzarile Harsco in al patrulea trimestru s-au ridicat la suma de 372 milioane USD, fiind la acelasi nivel cu vanzarile inregistrate in anul 2010.

Venitul operational a crescut pana la suma de 27,6 milioane USD inainte de taxele de restructurare, cu aproximativ 15% mai mult fata de venitul operational de 23,9% din al patrulea trimestru al lui 2010.

Harsco Infrastructure si-a diminuat pierderea

Vanzarile, pe segmentul de Infrastructura, in al patrulea trimestru au crescut usor la 266 milioane USD de la valoarea de 265 milioane inregistrata anul trecut.

O pierdere operationala de aproximativ 12,1 milioane USD a fost inregistrata in al patrulea trimestru, inainte de taxa de restructurare. Anul trecut pierderea inregistrata a fost de 14,4 milioane USD, inaintea taxelor de restructurare de de 84,4 milioane USD.

Crestere cu 70% pe partea de retail

Vanzarile in ultimul trimestru pentru Harsco Retail au fost de 72 milioane USD, in crestere cu 18% fata de vanzarile de 61 milioane USD inregistrate in anul precedent. Venitul operational a fost de 16,5 milioane USD, in comparatie cu venitul operational de 9,7 milioane USD inregistrat in al patrulea trimestru din 2010, s-a constatat astfel o crestere de 70%.

Harsco Industrial a inregistrat o crestere cu 26% a veniturilor operationale

Vanzarile in cel de-al patrulea trimestru au crescut cu aproximativ 38% la 82 milioane USD fata de valoarea inregistrata in anul precedent de 60 milioane USD. Venitul operational a fost de 13,2 milioane USD in comparatie cu 10,4 milioane USD inregistrate anul trecut.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional