Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Harsco isi va rascumpara actiunile

I.D. Companii /

Grupul Harsco intentioneaza sa inceapa reachizitionarea unui numar nedeterminat de actiuni din stoc-ul comun al companiei, printr-o autorizatie aprobata anterior, ce va ramane in vigoare pana la 31 ianuarie 2013. Achizitiile se vor face prin tranzactii pe piata libera la momentul cand managementul o va considera oportun in functie de conditiile pietei, precizeaza un comunicat al companiei.

In acelasi timp Harsco a anuntat costuri de restructurare de aproximativ 200 milioane de euro pre-taxa incepand cu al patrulea trimestru din 2011 si continuand in 2012. Actiunile de restrucurare includ alinierea la conditiile de piata europene sau rationalizarea activelor din intreaga lume. Se asteapta ca economiile anului 2012 sa atinga aproximativ 36 milioane de euro.

Potrivit estimarilor castigurile companiei din continuarea operatiunilor se vor plasa in 2012 in zona sumei de 1,55 la 1,70 pe actiune, excluzand cheltuielile de restructurare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional