Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Haulotte: previziuni pozitive pentru 2012

I.D. Companii /

Vanzarile consolidate al grupului Haulotte, producator de utilaje de ridicare, au crescut cu 23%, cele mai mari rate de crestere fiind inregistrate in America Latina (77%) si Asia (48%).

Cresterea preturilor materiilor prime s-a oglindit intr-o usoara crestere a preturilor de vanzare ale utilajelor, potrivit unui comunicat al companiei.

Valoarea datoriei grupului ramane semnificativa. La data de 31 decembrie 2011 aceasta se ridica la 142 milioane euro. Compania va demara in curand discutiile pentru reinoirea facilitatii de creditare care va matura in iulie 2013.

Pentru anul 2012 compania preconizeaza o crestere de doua cifre a vanzarilor pe fondul puternicii orientari pozitive a pietelor emergente si al reluarii investitiilor de catre cele mai importante companii ce inchiriaza utilaje.

Cu toate acestea pentru a face fata slabirii pietelor sud-europene si nevoii de a isi adapta resursele industriale, Haulotte Group a decis sa isi inchida unitatea de productie din localitatea Santander, Spania.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional