Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Hochtief a inchiriat spatii de birouri in Charles de Gaulle

I.D. Companii /

Hochtief a inchiriat spatii de birouri in Charles de Gaulle

Hochtief, furnizor german de solutii pentru constructii, a inchiriat 1.000 mp in cladirea Dorobanti 239, care face parte din portofoliul Alltrom Real Estate Group, tranzactie intermediata de Jones Lang LaSalle.

Imobilul de clasa A are o suprafata inchiriabila de 6.500 mp si este construit pe sapte niveluri supraterane, avand o suprafata medie pe etaj de cca 950 mp, fiind conceput de o prestigioasa firma de arhitectura stabilita in New York, Radu Lauster, si confera 94 de locuri de parcare subterane.

"Hochtief a ales aceasta cladire, in primul rand datorita locatiei foarte convenabile pentru angajatii lor, fiind foarte usor accesibila cu orice mijloc de transport si in al doilea rand, gratie expunerii comerciale in una din cele mai exclusiviste zone din Bucuresti", declara Marius Scuta, Associate Director in cadrul companiei Jones Lang LaSalle.

Hochtief a realizat mai multe proiecte in Romania printre care se numara: hala de productie Ina Shaeffler, hipermarketul Kaufland Slobozia, magazinul Hornbach Balotesti, hala de productie si cladirea de birouri IAC Romania, si numeroase statii de tratare a apei reziduale in toata tara.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional