Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Holcim sarbatoreste 100 de ani de activitate

I.D. Companii /

Grupul Holcim aniverseaza in acest an 100 de ani de activitate in lume si 15 ani de activitate sustinuta in Romania.

Pentru a marca centenarul Holcim va organiza in 2012 campania sociala "Impreuna pentru comunitate". Obiectivul programului este de a oferi inapoi comunitatilor in mod simbolic cei 100 de ani in care compania a primit sustinere si recunoastere din partea acestora. Pe tot parcursul anului 2012, angajatii Holcim din toata lumea vor munci cel putin o zi ca voluntari in programe sociale.

Holcim Romania va lua parte la campanie prin actiuni de voluntariat in 14 orase din tara: Bucuresti, Alesd, Brasov, Campulung, Cluj Napoca, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Targu Mures, Timisoara si Turda. Actiunile se vor concentra pe reabilitarea unor zone de interes public, plantarea de copaci si spatii verzi si colectarea selectiva a deseurilor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional