Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Honeywell a inchiriat peste 11.000 mp in Upground Offices

I.D. Companii /

Honeywell a incheiat una dintre cele mai mari tranzactii de pe piata de birouri din Romania in 2013. Compania a semnat un contract de re-inchiriere si extindere a spatiului ocupat pentru un total de 11.124 mp in cladirea Upground Offices. Tranzactia a fost intermediata de consultantul Jones Lang LaSalle.

In prima jumatate a anului, preluarea totala de spatii de birouri a ajuns la aprox. 123.000 mp, dominata de cererea noua de spatii de birouri si de contractele de re-inchiriere, potrivit datelor Jones Lang LaSalle.

Companiile din domeniile IT & C, FMCG si auto au concentrat cea mai mare parte din totalul activitatii de leasing. S-a remarcat, de asemenea, o crestere semnificativa a stimulentelor financiare, atat in ceea ce priveste numarul lunilor de chirie gratuita, cat si a contributiilor financiare pentru amenajarea spatiilor inchiriate, aplicabile contractelor de inchiriere pentru suprafete ce depasesc 2.000-3.000 mp in cladiri deja finalizate. Pana nu demult aceste stimulente se acordau cu precadere contractelor importante de pre-inchiriere.

Upground Estates este proprietatea RREEF Real Estate, care face parte din grupul german Deutsche Bank.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional