Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Hornbach va deschide cel de-al cincelea magazin din Romania

I.D. Companii /

Retailerul de bricolaj, Hornbach, a inceput amenajarea la Timisoara a celei de-a cincea locatii din Romania, ce urmeaza sa fie inaugurata in aceasta vara.

"Noul magazin va avea pe o suprafata de 5.000 de metri patrati o zona special amenajata pentru produsele de gradina in cadrul careia clientii vor putea gasi peste 400 de specii de plante, peste 150 de specii de pesti, hrana si accesorii pentru animale, mereu pe stoc", declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Noul magazin Hornbach din Timisoara dispune de o serie de solutii de eficientizare energetica ce au fost implementate inca din faza de constructie.

Astfel, cel mai nou magazin Hornbach va fi primul din reteaua locala ce va dispune de iluminat cu intensitate controlata electronic, ajustarea fiind facuta automat in functie de luminozitatea spatiului. In plus, aici vor fi montate si luminatoare care asigura pe parcursul zilei lumina naturala, reducand astfel consumul de electricitate.

In Romania, Hornbach a deschis primul magazin in 2007, iar in acest moment detine trei magazine in Bucuresti (Militari, Berceni si Balotesti) si unul in Brasov.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional