Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

IMMOFINANZ Group isi extinde portofoliul

I.D. Companii /

Dezvoltatorul IMMOFINANZ Group a incheiat contracte noi pentru cladirele de birouri North Center si Iride Business Park, ridicand gradul de ocupare al celor doua proprietati la 72%, respectiv 91%.

Contractele au fost semnate cu Adrem Invest si CBN International Europe pentru North Center si Veolia Water Solutions & Technologies Romania si Acvatot pentru Iride Business Park.

Eduard Zehetner, CEO al IMMOFINANZ Group, a declarat:

"Ca urmare a acestor tranzactii, North Center a devenit cladirea de birouri cu cel mai mare grad de ocupare din zona Pipera Nord, in vreme ce Iride Business Park se aliniaza obiectivului nostru de a avea un grad minim de ocupare de cel putin 90%".

IMMOFINANZ Group activeaza pe piata din Romania ca dezvoltator si investitor imobiliar, avand un portofoliu de 88 de proprietati, format in cea mai mare parte din cladiri de birouri si spatii comerciale. Valoarea acestora este estimata la 1.021,4 milioane de euro. Romania se claseaza pe locul al treilea in portofoliul Grupului, cu o cota de 9,7%, dupa Austria, cu 36,9% si Rusia, cu 16,3%. In noiembrie 2011, IMMOFINANZ Group a achizitionat Adama, un dezvoltator imobiliar de varf din Europa de Sud-Est, cu operatiuni importante pe piata rezidentiala din Romania.

Pe partea de cladiri de birouri dezvoltatorul detine in Romania patru proprietati clasa A in locatii bine amplasate. In total, Grupul este proprietarul a noua proprietaţi in sectorul cladirilor de birouri, cu o suprafaţa inchiriabila totala de 206.185 mp, o valoare de aproximativ 351,2 milioane de euro si o rata de ocupare de mai mult de 88% in Romania.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional