Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

IMMOFINANZ si-a majorat veniturile din Romania

A.D. Companii /

Eduard Zehetner, CEO IMMOFINANZ Group

Eduard Zehetner, CEO IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ, fondul de investitii imobiliare, a obtinut in Romania un profit operational de 91,1 milioane euro in anul financiar 2011/2012 (mai 2011 - aprilie 2012), reprezentand 13,2% din rezultatul obtinut la nivel international.

Veniturile din inchirieri in Romania au crescut de la 46,9 milioane la 47,1 milioane la sfarsitul perioadei raportate si reprezinta 8% din veniturile totale din inchirieri ale Grupului.

La nivel de grup, IMMOFINANZ, a incheiat anul financiar 2011/2012 (mai 2011 - aprilie 2012) cu un profit operational de 691 milioane euro, in crestere cu aproape 63% fata de anul precedent, au anuntat reprezentantii companiei.

In acelasi interval profitul net a fost de 271,4 milioane euro, in scadere cu 13,4% fata de anul anterior.

Veniturile din chirii au inregistrat in intervalul amintiti o usoara cretere de 1,2%, pana la 585,7 milioane de euro. De asemenea, veniturile din vanzarea proprietatilor au crescut cu 8% pana la 57,6 milioane de euro.

"Pentru viitor ne propunem sa acceleram tendinta de crestere prin optimizarea continua a portofoliului de investitii curente, reducerea costurilor operationale si imbunatatirea fluxului de numerar", a declarat Eduard Zehetner, CEO IMMOFINANZ Group.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional