Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Imobile de pe Splaiul Unirii scoase la licitatie

I.D.. Companii /

Un teren, cinci apartamente si o hala de pe Splaiul Unirii din Bucuresti vor fi scoase la licitatie in data de cinci septembrie, potrivit fairsolve.com.

Imobilele apartin debitoarei Tipart Group si vor fi vandute la un pret de minim 790.020 euro fara TVA. Pas de licitare aplicat va fi de 2% din pretul de pornire.

Terenul intravilan are o suprafata de 1001,94 mp si este racordat la apa curenta, gaz, canalizare si electricitate.

Pe suprafata neconstruita a terenului exista drumuri de acces din beton, platforme betonate si spatii verzi.

Apartamentele fac parte dintr-o cladire cu regimul de inaltime S+P+E+M construita in 1938. Suprafata construita a blocului de apartamente este de 207,2 mp. Cladirea are la subsol doua camere cu inaltimea de cca. 2,5 m si suprafata aproape identica cu suprafata construita la sol a cladirii. La parter se afla trei apartemente, doua cu doua camere si unul cu trei camere. La etaj exista inca trei apartamente cu o camera, doua camere si trei camere. Mansarda cuprinde o singura camera, open-space.

Blocul a fost construit pe structura de beton armat cu fundatii izolate, stalpi si grinzi din beton armat. Inchiderile si compartimentarile sunt din caramida plina, iar acoperisul este unul tip sarpanta de lemn acoperit cu tabla.

Hala are un regim de inaltime de P+1 si a fost finalizata in 2003. Aria construita la sol este de 157,64 mp, iar aria desfasurata 315,28 mp. Cladirea are o structura de beton armat, cu fundatii continue, grinzi, stalpi si plansee din beton armat. Inchiderile sunt din BCA si compartimentarile din gips carton sau fibra de sticla. Acoperisul este de tip sarpanta din ferme metalice acoperite cu panouri termoizolante de acoperis.

Licitatia este organizata de RomInsolv.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional