Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Imobilul companiei Les Edificies de Charme RO este din nou licitat

I.D. Companii /

O noua licitatie va fi organizata pentru vanzarea imobilului detinut de compania Les Edificies de Charme RO pe B-dul Ferdinand din Capitala.

Imobilul este alcatuit din teren si constructie, pretul de pornire stabilit fiind de 900.000 euro (exclusiv TVA).

Licitatia va fi organizata de BDO Business Restructuring SPRL, lichidatorul judiciar al debitoarei SC Les Edificies de Charme RO SRL, la data de 6 iunie 2013.

Ofertantii care doresc sa participe la licitatie trebuie sa depuna documentele specifice la sediul BDO cel mai tarziu cu doua zile lucratoare inainte de organizarea licitatiei.

Pentru vanzarea aceluiasi imobil a mai fost organizata o licitatie la data de 4 aprilie. Atunci pretul de pornire a fost de 1,1 milioane euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional