Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Impact: din pierdere, in pierdere

I.D. Companii /

Cartier Rubin. Bucuresti

Cartier Rubin. Bucuresti

Impact Developer & Contractor a incheiat a acest an cu o pierdere in valoare de 21,85 milioane lei, in crestere fata de 2010 cand pierderea a fost de 17,53 milioane lei, arata raportul financiar al societatii.

Cifra de afaceri neta a companiei s-a ridicat la suma de 14,18 milioane lei, de mai bine de doua ori mai mica fata de valoarea inregistrata in 2010 de 34,29 milioane lei.

Veniturile totale au atins valoarea de 33,16 milioane lei, in scadere fata de anul 2010 cand acestea au insumat 39,78 milioane lei.

In schimb cheltuielile totale pe anul 2011 s-au ridicat la 55 milioane lei, ce-i drept mai mici fata de anul precedent cand acestea cu atins suma de 57,32 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional