Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Impact va trebui sa plateasca pe 30 mil. lei catre Romconstruct

I.D. Companii /

Dezvoltatorul Impact Developer & Contractor SA este obligat sa plateasca catre SC Romconstruct SA 32,46 milioane lei, potrivit unei decizii pronuntata de catre instanta de fond din cadrul Tribunalului Bucuresti. Suma reprezinta contravaloare lucrari constructii, lucrari suplimentare, penalitati, materiale.

Romconstruct SA a actionat ca antreprenor al companiei Impact Developer & Contractor SA. Potrivit dezvoltatorului contractele de prestari servicii incheiate cu acest antreprenor au fost reziliate din cauza nerespectarii prevederilor contractuale, datorita intarzierilor repetate, totalizand peste 200 de zile. Acestea au atras daune materiale si de imagine ale dezvoltatorului, aprecieaza reprezentantii Impact.

Potrivit informatiilor furnizate de Impact societatea Romconstruct SA se afla in procedura de insolventa. In cadrul dosarului, aflat pe rolul Tribunalului Prahova, Impact este inscrisa, in tabelul preliminar al creantelor cu suma de 16 milioane lei.

Potrivit unui comunicat remis de Impact compania va uza de toate mijloacele legale impotriva acestei sentinte, pronuntata de instanta de fond.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional