Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Inaugurare Dedeman la Ramnicu Valcea

I.D. Companii /

Inaugurare Dedeman la Ramnicu Valcea

Dedeman, retailer pe segmentul de materialele de constructii si amenajari interioare, cu capital 100% romanesc, deschide vineri, 27 aprilie, o noua unitate la Ramnicu Valcea.

Magazinul este cel de-al doilea din planul de investitii pe anul 2012, investitia ridicandu-se la valoarea de 12 milioane de euro, potrivit unui comunicat al companiei.

Amplasat pe Strada Depozitelor, nr. 6, unitatea din Ramnicu Valcea are o suprafata construita de peste 12.700 mp, din care 1900 mp sunt destinati unei sere complet automatizate, cu clima controlata. Totodata, magazinul dispune de o parcare proprie, cu 290 de locuri.

"Viziunea noastra de acum 20 ani, de la infiintarea firmei, capata o implinire si mai consistenta odata cu fiecare inaugurare. in magazinul de la Ramnicu Valcea se regasesc imbinate toate eforturile de ani si ani ale echipei noastre, intr-o articulatie perfect functionala. Am incredere ca, asa cum s-a intamplat peste tot unde am deschis magazine, ne vom surprinde placut si clientii din aceasta zona, cu atentia pe care le-o acordam si cu oferta noastra bogata si bine adaptata la nevoile lor", Dragos Paval, presedinte Dedeman.

Compania Dedeman detine 28 de magazine, doua centre logistice, parc auto propriu in Romania. Suprafata totala de vanzare a magazinelor insumeaza 290.000 mp, intre 6.000 si 18.000 pentru fiecare magazin in parte.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional