Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Incombustibilitatea este caracteristica obligatorie a materialelor izolatoare

I.D. Companii /

Adrian Garofeanu, Country Manager Knauf Insulation

Adrian Garofeanu, Country Manager Knauf Insulation

Legatura neasteptata intre arta, foc si vata minerala a fost dezvaluita marti, 21 mai, intr-un eveniment inedit marca Knauf Insulation, in cadrul caruia s-au impletit incombustibilitatea si pasiunea pentru frumos.

Interpretari originale ale vatei minerale: volume suspendate, iluminate, modele de fatade urbane, a caror diversitate insumeaza caracterul vibrant al orasului, structuri abstracte, siluete de foc - au fost surprinse in cadrul evenimentului Knauf Insulation.

Sculpturile atipice, realizate in vata minerala de catre tineri arhitecti talentati, au putut fi admirate, fiind expuse in cadrul evenimentului. De asemenea, acestea au fost "testate" intr-un spectacol pirotehnic surprinzator, pus in scena prin-un moment artistic dedicat al trupei Hypnosis.

Adrian Garofeanu, Country Manager Knauf Insulation, a declarat:

"Ne-am propus ca prin intermediul acestui eveniment sa evidentiem intr-un mod atipic importanta utilizarii unor materiale adecvate in izolarea locuintei. Incombustibilitatea este o caracteristica obligatorie a materialelor izolatoare, care ne ajuta sa ne protejam locuinta de incendii. Produsele Knauf Insulation din vata minerala indeplinesc cu succes aceasta caracteristica, beneficiind de cele mai ridicate standarde europene din clasa A1, privind reactia la foc."

Knauf Insulation a inregistrat o rapida crestere in domeniu, producand o gama larga de produse pentru izolarea termica si acustica, precum si pentru protectia la incendiu a tuturor tipurilor de constructii, fie ele locuinte, cladiri comerciale sau parcuri industriale. Cu 30 de facilitati de productie in intreaga lume, produsele Knauf Insulation includ vata de sticla, vata bazaltica, polistiren extrudat, polistiren expandat si placi din fibre de lemn .

Mai multe informatii puteti afla accesand: www.knaufinsulation.ro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional