Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Insolventa a diminuat drastic afacerile Concefa

A.D. Companii /

Veniturile companiei de constructii Concefa au scazut de la 85 milioane lei in 2011, la 22,7 milioane lei in 2012, dupa intrarea in insolventa (martie 2012), conform rezultatelor financiare preliminare pe 2012 publicate de companie.

Compania a inregistrat anul trecut pierderi de 20,8 milioane lei din reevaluarea imobilizarilor corporale si 22,9 milioane lei din ajustari pentru depreciere.

Starea de insolventa a dus la imposibilitatea participarii la licitatii, dar societatea a inaintat spre analiza oferte de executie lucrari in subantrepriza pe Coridorul IV de cale ferata , oferte ce insumeaza peste 41 milioane lei, oferte prin sustinere financiara si tehnica si oferte in calitate de subcontractant la mai multe licitatii, dintre care doua licitatii sunt inca in desfasurare. Societatea, are in derulare pentru perioada 2012-2013 contracte in suma de aproape 43 milioane lei.

Recent in acest an Concefa a obtinut contractul pentru executia lucrarilor de modernizare a statiei de cale ferata din Ramnicu Valcea, in valoare de 20,8 milioane lei, fara TVA.

Contestatiile la tabelul preliminar de creante urmeaza sa fie solutionate pana la sfarsitul lunii mai anul curent. Societatea va depune un plan de reorganziare a activitatii in 30 de zile de la afisarea tabelului definitiv de creante.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional