Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

ista Romania: crestere cu 10% a cererilor pentru servicii de repartizare a costurilor cu apa

advertorial Companii /

Antoaneta Macovei - Director Zona Sud - ista Romania

Antoaneta Macovei - Director Zona Sud - ista Romania

Furnizorul de servicii energetice ista anunta o crestere cu 10% a cererilor pentru servicii de repartizare individuala a costurilor cu apa rece si apa calda fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cererile vin in marea majoritate din partea Asociatiilor de Proprietari ale imobilelor in care s-a finalizat etapa de reabilitare termica.

"Prin aceasta etapa, a contorizarii individuale a celor mai costisitoare utilitati - incalzirea si consumul de apa rece si apa calda - si a contractarii unui prestator autorizat pentru servicii de repartizare individuala a costurilor cu incalzirea si a consumului de apa rece si apa calda, se inchide cercul eficientei energetice a imobilelor. ista Romania vine in intampinarea cererilor cu echipamente de contorizare individuala de inalta calitate si cu servicii de repartizare individuala a costurilor autorizate de catre Autoritate Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare. Cu ajutorul echipamentelor de contorizare individuala clientii isi pot asigura confortul si consumul dorit, serviciile de repartizare individuala reflectand exact consumurile acestora. Cunoscandu-si propriul consum si costurile asociate, clientii nostri sunt motivati sa utilizeze energia cu atentie - cu efecte pozitive pentru mediu", a declarat Antoaneta Macovei - Director Zona Sud - ista Romania.

ista ofera solutii inovatoare si durabile pentru eficienta energetica a cladirilor. Furnizorul de servicii energetice cu sediul central in Essen - Germania, este lider de piata la nivel mondial in masurarea si calculul pe baza consumului pentru energie termica, apa si alte costuri auxiliare.Serviciile oferite dezvoltatorilor imobiliari, administratorilor de imobile, proprietarilor si furnizorilor de utilitati acopera nu numai furnizarea si instalarea de echipamente de masurare, ci si calculul in functie de consum, precum si analiza datelor in domeniul energetic. In plus, fata de serviciile clasice, ista dezvolta solutii durabile in domeniul serviciilor de gestionare a energiei pentru conservarea resurselor limitate. Compania are aproximativ 4.600 de angajati in 25 de tari si ofera servicii in mod regulat la peste 11 milioane de proprietati rezidentiale si comerciale. In 2010, grupul ista a inregistrat vanzari de 677 milioane euro. In Romania, mai mult de 100 de angajati isi desfasoara activitatea in 23 de birouri aflate in cele mai importante orase din tara, avand in portofoliu mai mult de 250.000 clienti.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional