Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

James Heyworth Dunne a preluat Valuation Department din Bucuresti

I.D. Companii /

James Heyworth Dunne, CBRE Romania

James Heyworth Dunne, CBRE Romania

James Heyworth Dunne, actualul Head of Capital Markets Department al CBRE Romania, a preluat si Valuation Department din Bucuresti, informeaza un comunicat CBRE.

"Sunt incantat sa preiau conducerea Valuation Department. Am petrecut sapte ani la CBRE Londra, iar in ultimii mei doi ani am lucrat in acest domeniu. Actuala echipa de Valuation este foarte puternica, iar performanta sa din 2011 a fost unul dintre factorii-cheie care au generat venituri pentru CBRE Romania", a declarat James Heyworth Dunne, Head of Capital Markets and Valuation Department din cadrul CBRE Romania.

James Heyworth Dunne a lucrat timp de sapte ani in cadrul CBRE Londra, perioada in care si-a consolidat expertiza in cadrul departamentelor de Valuation, Central London Leasing si Central London Capital Markets. James a obtinut calificarea RICS
in 2005 si a condus tranzactii in cadrul biroului londonez in toata aceasta perioada. inainte de a deveni membru al biroului CBRE Bucuresti, James a lucrat pentru managerul de fonduri de pensii Lothbury Investment Management gestionand active din Marea Britanie, care includeau supravegherea dezvoltarii unui centru comercial si managementul unui Business Park extins, din care faceau parte cladiri de birouri, siteuri logistice si anumite unitati de retail.

CBRE Romania l-a recrutat in echipa sa si pe James Burgess, care va lucra in Capital Markets and Valuation Departement. Burgess a mai lucrat in CEE, pentru Colliers si Knight Frank din Varsovia.

Anterior, James Burgess a lucrat pentru filiala Cushman & Wakefield din Bucuresti in cadrul Valuation Department. "Sunt entuziast ca m-am alaturat echipei CBRE si abia astept ca in urmatorii ani sa lucrez cu echipa deja existenta pe proiectele lor interesante", a precizat James Burgess.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional