Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

JLL a numit un nou sef pentru departamentul industrial

I.D. Companii /

Cristina Pop sef al departamentului industrial al Jones Lang LaSalle

Cristina Pop sef al departamentului industrial al Jones Lang LaSalle

Cristina Pop a fost recent numita in calitatea de sef al departamentului industrial al Jones Lang LaSalle, companie specializata in servicii financiare si profesionale dedicate domeniului imobiliar.

Noul sef de departament are o experienta profesionala de peste sase ani in sectorul imobiliar local. Ea a lucrat anterior ca Asset Manager pentru Valad in Romania, responsabilitatile ei incluzand operatiuni de leasing, bugetare, raportari lunare, reprezentarea proprietarului si administrarea activelor imobiliare. Printre realizarile sale importante amintim inchirierea a cca 40.000 mp de spatii industriale, comerciale si spatii de birouri.

In privinta numirii ei recente in functie, Cristina Pop declara:

"In ultimii doi ani sectorul industrial a devenit din ce in ce mai dur, iar natura cerintelor clientilor s-a modificat in mod semnificativ, dar si asteptarile lor in materie de chirii si termeni contractuali. Este crucial in prezent pentru firmele de consultanta sa aiba posibilitatea de a se adapta rapid la noile conditii de piata pentru a oferi clientilor indrumarea de care au nevoie, dar, de asemenea, sa aiba abilitatea de a gasi o solutie comuna pentru cerintele clientului si asteptarile proprietarilor."

Cristina Pop o inlocuieste in functie de Irina Iliescu care a pus bazele departamentului industrial. Dupa sase ani in slujba companiei Jones Lang LaSalle Irina Iliescu a decis sa se stabileasca la Londra.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional