Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Kludi Romania si-a majorat vanzarile de baterii sanitare

A.D. Companii /

Florin Barabas, managing director KLUDI Romania

Florin Barabas, managing director KLUDI Romania

KLUDI Romania, producatorul german de baterii sanitare si-a majorat cu 35% cifra de afaceri in primul trimestru al acestui an comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, respectiv de la 1,43 milioane lei, la aproape doua milioane de lei.

"Primul trimestru a fost unul foarte activ pentru noi, in pofida trendului de pe piata locala a bateriilor sanitare, care este marcata in continuare de recesiune. Ne bucuram ca reusim sa crestem constant si sustinut pe toate liniile de produse si suntem increzatori ca vom mentine aceasta tendinta pana la finalul anului", a declarat Florin Barabas, managing director KLUDI Romania.

Rezultatele peste asteptari obtinute de companie in prima parte a anului s-au datorat cresterii cererii pentru noile colectii, campaniilor promotionale, precum si proiectelor noi dezvoltate alaturi de partenerii.

Desi cumparatorul roman de baterii sanitare este interesat de pret, incepe sa puna tot mai mult accent pe calitatea si design-ul produsului pe care il achizitioneaza. Atunci cand decide sa investeasca intr-o baterie sanitara pentru baie sau bucatarie, este atent la caracterul ecologic al produsului: economie de apa, calitatea materiilor prime etc, conform unui studiu intern realizat de compania KLUDI Romania.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional