Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Knauf Insulation promoveaza eficienta energetica

Advertorial Companii /

Knauf Insulation, producator de materiale izolante, isi propune sa protejeze si sa conserve mediul inconjurator prin produse obtinute in mare parte din materiale reciclabile. Tehnologiile utilizate de companie asigura o reducere substantiala a emisiilor de CO2. Totodata modul de ambalare dezvoltat de Knauf Insulation permite reducerea perioadei de incarcare/descarcare, micsorarea suprafetei necesare pentru transportarea si depozitarea produselor, precum si reducerea consumului de combustibil necesar livrarii produselor catre clienti.

Mai mult in ultimele 12 luni, Knauf Insulation a imbunatatit criteriile de performanta in functie de care compania achizitioneaza sau inchirieaza noi cladiri. De asemenea, Knauf a finalizat un audit pentru cladirile proprii astfel incat, in etapele urmatoare, sa poata atinge obiectivele de imbunatatire a consumului de energie.

Tony Robson, CEO, Knauf Insulation, declara:

"[..] acceptam provocarea de a ne asigura ca este atinsa performanta termica reala a cladirilor. Dar, pentru a reprezenta o voce credibila a schimbarii, avem totodata responsabilitatea de a ne asigura ca toate cladirile companiei noastre sunt in ordine."

In mod concret, compania isi propune ca pana in anul 2020 sa realizeze:

- 5% mai putine emisii medii de CO2 in cadrul parcului auto;

- 50% mai putine accidente de munca;

- 20% mai putine emisii de CO2;

- 50% mai putine ape reziduale in cladirile de birouri si in procesul de fabricatie.

Compania Knauf Insulation este prezenta in 50 de tari avand 30 de facilitati de productie. Produsele Knauf Insulation includ vata de sticla, vata bazaltica, polistiren extrudat, polistiren expandat si placi din fibre de lemn.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional