Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Lafarge Romania are un nou CEO

I.D. Companii /

Costin Borc, CEO Lafarge Romania

Costin Borc, CEO Lafarge Romania

Costin Borc va deveni incepand cu 1 septembrie noul CEO al Lafarge Romania, dupa ce in perioada 2008 - 2013 a condus operatiunile Lafarge in Serbia.

Pozitia a devenit diponibila in urma numirii Soniei Artinian in functia de director general adjunct Organizare si Resurse Umane la nivelul Grupului Lafarge, dupa doi ani in care s-a aflat la conducerea operatiunilor locale.

Noul CEO si-a inceput activitatea in cadrul Grupului Lafarge in Statele Unite ale Americii, dupa care a condus timp de patru ani activitatea de agregate si betoane din Romania. La 1 aprilie 2006, Costin Borc era avansat in conducerea Grupului, parasind atunci Romania pentru functia de director regional de dezvoltare si strategie pe activitatea de ciment.

Borc s-a declarat incantat de revenirea sa in cadrul Lafarge Romania:

"Preiau conducerea unei companii care a avut rezultate foarte bune in ultimii ani si imi doresc sa mentin evolutia pozitiva a Lafarge Romania si pe viitor, pe o piata cu un potential important de dezvoltare, in special in zona infrastructurii, dar conditionata atat de efectele crizei, cat si de absorbtia fondurilor europene."

Costin Borc detine un doctorat in economie - specializarea macro-economie de la Universitatea din Wisconsin, Madison si este absolvent al Institutului Politehnic din Bucuresti, cu specializarea in Energetica.

Grupul Lafarge este prezent in 64 de tari si a realizat anul trecut ci cifra de afaceri de 15,8 miliarde de euro.

In Romania, Lafarge produce materiale de constructii de 16 ani si activeaza pe trei linii de activitate integrate: ciment, agregate si betoane. In 2011 a inregistrat o cifra de afaceri de 893,22 milioane lei, excluzand activitatile de Gips si tranzactiile intre companii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional