Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Lafarge Romania are un nou CEO

A.D. Companii /

Sonia Artinian, Country CEO Lafarge Romania

Sonia Artinian, Country CEO Lafarge Romania

Lafarge Romania are un nou CEO in persoana doamnei Sonia Artinian, care a preluat aceasta functie de la 1 ianuarie 2012. Responsabilitatile sale acopera toate activitatile Lafarge Ciment, Agregate si Betoane din tara, au anuntat reprezentantii companiei.

Doamna Artinian a preluat aceasta functie de la Philippe Questiaux, care s-a retras pe 1 ianuarie 2012 dupa ce a condus activitatea de ciment a Lafarge in Romania timp de 10 ani.

Sonia Artinian face parte din echipa Grupului Lafarge din anul 2008, cand a ocupat pozitia de prim vicepresedinte in departamentul dezvoltare organizationala si a coordonat Universitatea Lafarge. De profesie inginer in stiintele biologice, Sonia Artinian are un MBA la College des Ingenieurs, iar inainte de Lafarge a ocupat functia de vicepresedinte in cadrul firmei de consultanta strategica Capgemini Consulting.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional