Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Lafarge Romania re-lanseaza cimentul la saci Romcim

Advertorial Companii /

Lafarge Romania lanseaza o formula noua pentru principalul sau ciment la sac, Romcim. Astfel, noua formula are o aplicare mai rapida si mai simpla, performante mai bune la temperaturi reduse si o rezistenta finala superioara, din clasa 42,5 pentru betoane durabile, conform standardului european de produs.

Sonia Artinian, Director General Lafarge Romania, a delcarat:

"Am imbunatatit considerabil formula principalului nostru ciment la sac, Romcim, astfel incat sa avem rezultate excelente pe trei directii: rezistenta, rapiditate si rezultat."

Cimentul Romcim cu formula imbunatatita poate fi folosit pentru diferite tipuri de lucrari, precum: fundatii din beton si beton armat, stalpi, grinzi, plansee sau pereti din beton armat, prefabricate mici, alei sau trotuare - toate aplicatiile pentru constructia unei case durabile.

Sebastian Popescu, Director de Marketing Lafarge, explica:

"Noua formula permite turnarea betonului si la temperaturi mai mici de 5 grade, dar numai cu utilizarea de aditivi standardizati antiinghet si, bineinteles, cu respectarea dozajelor si instructiunilor de utilizare marcate pe ambalaj".

Grupul Lafarge are 65.000 de angajati in 64 de tari si o cifra de afaceri de 15,8 miliarde de euro in 2012. Avand un laborator performant de cercetare pentru materiale de constructii, Lafarge plaseaza inovatia in fruntea listei sale de prioritati, contribuind astfel la constructii mai durabile si mai prietenoase cu mediul si facilitand creativitatea arhitecturala.

In Romania, Lafarge produce materiale de constructii de 15 ani si activeaza pe trei linii de activitate integrate: ciment, agregate si betoane. Compania are o acoperire geografica extinsa la nivelul intregii tari prin cele 40 de site-uri industriale unde lucreaza peste 1.000 de angajati/colaboratori. In 2011, Lafarge Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 893,22 milioane lei, excluzand activitatile de Gips si tranzactiile intre companii.

Informatii suplimentare sunt disponibile pe paginile de internet ale companiei: www.lafarge.ro

si www.lafarge.com.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional