Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Lasselsberger Romania are un nou director general

I.D. Companii /

Toni Teau, Director General Cesarom

Toni Teau, Director General Cesarom

Toni Teau s-a alaturat echipei Lasselsberger Romania, producator de placi ceramice, in calitate de director general si membru in Consiliul de Administratie al celor doua societati din Romania, Lasselsberger SA, cu sediul in Bucuresti si Sanex SA, cu sediul in Cluj-Napoca.

Cu o vasta experienta profesionala de management financiar - contabil in companii multinationale, Toni Teau a ocupat, timp de aproximativ patru ani, in perioada 2000 - 2004, si functia de Vicepresedinte financiar - contabilitate in cadrul societatii comerciale Sanex SA, parte a Lasselsberger Romania. Aceasta experienta in cadrul companiei reprezinta un atu pentru Teau in vederea aplicarii rapide a planului de management pentru optimizarea si rentabilizarea activitatilor din Romania.

"Principalele obiective la carma Lasselsberger Romania sunt consolidarea relatiilor de colaborare cu partenerii nostri si, de asemenea, imbunatatirea continua a calitatii produselor si a serviciilor puse la dispozitia clientilor", a declarat Toni Teau.

Acesta a subliniat ca, in acest moment, Lasselsberger Romania colaborareaza cu peste 100 de parteneri din toate regiunile tarii.

Din functia pe care o ocupa in acest moment, Toni Teau mizeaza pe cresterea permanenta a cotei de piata si pe continuarea investitiilor pe plan local.

"Ne bazam pe relatia durabila creata cu partenerii nostri si pe succesul produselor Cesarom, fabricate pe plan local, care au la baza procese austriece de asigurare a calitatii.", a mai adaugat Toni Teau.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional