Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Lavoare romanesti pe piata franceza

I.D. Companii /

Lavoar spital Franta

Lavoar spital Franta

Societatea Kuma Romania, producator autohton de lavoare, a lansat exporturile in Franta.

Camelia Olesen, Director Executiv al Kuma Romania, a declarat:

"In urma unor negocieri ce au durat mai mult de doi ani, la inceputul acestui an am devenit unul dintre furnizorii agreati ai constructorului francez Bouygues si am primit prima comanda de lavoare destinata pietei de proiecte din Franta. Astfel, in aceasta vara am livrat 600 de lavoare pentru utilarea spitalului public din Amiens".

Posibilitatea de a crea lavoare personalizate in functie de spatiul clientului, materialele si tehnologiile folosite in productie au fost o parte dintre atuurile Kuma in realizarea parteneriatului cu Bouygues, dar si in participarea la acest proiect, potrivit doamnei Olsen.

Reprezentanta Kuma Romania a subliniat ca se afla in negocieri cu Bouygues pentru alte proiecte de mare anvergura, atat in Franta cat si in alte tari din Europa.

In acest moment, 80% dintre produsele realizate in fabrica din Romania merg la export pe pietele nordice, Danemarca, Suedia si Norvegia, iar incepand cu acest an Kuma s-a extins si pe alte piete. Astfel, dincolo de Franta, compania trimite produse si in Olanda, Ungaria si Bulgaria, acestea fiind destinate pietei de proiecte.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional