Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Lindab a inaugurat cea de-a doua fabrica de sisteme de ventilatii in Cehia

I.D. Companii /

Lindab a inaugurat cea de-a doua fabrica de sisteme de ventilatii in Cehia

Grupul Lindab a inaugurat cea de-a doua unitate de productie de sisteme de ventilatii in Cehia. Unitatea va avea o suprafata de 10.000 mp si va cuprinde o linie automatizata de productie ultramoderna a cutiilor Plenum (dispozitive pentru introducerea si evacuarea aerului pentru difuzoare si grile), potrivit unui comunicat remis redactiei.

"Deschiderea celei de-a doua fabrici in Cehia, in care s-a investit semnificativ pentru a dispune de tehnologie de productie de ultima generatie, este un pas important pentru Divizia Ventilatii a Grupului Lindab, dar si pentru Romania. Deja se fac primele livrari, inclusiv catre Lindab Ventilation Center din Cluj.", a afirmat Andras Miko, Business Unit Manager - Lindab Ventilation.

Decizia unei noi unitati de productie a fost luata in contextul revenirii cererii pentru sisteme de ventilatie in 2011, in Europa. Cea de-a doua fabrica este situata in Karlovarska (Cehia), in apropierea primei fabrici.

Din cele doua fabrici de sisteme de ventilatie din Cehia se vor livra in jur de 1000 metri cubi de produse in fiecare zi, pentru clientii din toata Europa, consumatori de produsele din gamele Air Duct System si Comfort. Din punct de vedere al cantitatii de materie prima, se consuma aproximativ 700 tone de otel lunar.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional