Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Marmofil isi modernizeaza capacitatile de productie cu fonduri europene

A.D. Companii /

Marmofil isi modernizeaza capacitatile de productie cu fonduri europene

Compania Marmofil din Bucuresti, specializata in productia de elemente arhitecturale din piatra, a obtinut fonduri europene prin Programul Operational Regional pentru retehnologizarea capacitatilor de productie. Valoarea totala a proiectului este de 521.000 lei, din care 420.000 lei fonduri nerambursabile.

Cea mai mare parte din investitie a fost reprezentata de achizitia unui nou utilaj de taiat, la care se adauga alte utilaje specifice si si un sistem de aspirare a prafului.

"Sunt foarte multumita ca am realizat proiectul", a afirmat Maria Tudor, manager de proiect.

Compania are o experienta de 20 de ani in fabricarea de sculpturi, seminee, monumente funerare si, mai recent, blaturi de bucatarie si baie din marmura, granit si material compozit. Deoarece s-a redus in ultimii ani cererea pentru obiecte decorative, in prezent 80-90% din productia companiei se axeaza pe blaturi pentru bucatarie si baie, precizeaza Maria Tudor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional