Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

MCA va detine 15% din piata rulourilor din aluminiu

I.D. Companii /

MCA va detine 15% din piata rulourilor din aluminiu

MCA a vandut, in primele noua luni din 2011, pe piata locala, aproximativ 8.500 de rulouri de aluminiu, in crestere cu 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Compania si-a mentinut astfel trendul ascendent inregistrat pana la jumatatea anului, pe o piata a materialelor de constructii in scadere.

Pentru finele anului, producatorul estimeaza un avans total de 37% pe piata de rulouri, urmand sa ajunga la peste 11.000 de unitati fata de cele 8.000 vandute anul trecut. Cota de piata a MCA va urca astfel la 15%, pe fondul extinderii capacitatii de productie, a investitiilor in resurse umane, dar si ca urmare a deschiderii spre noi teritorii, apreciaza reprezentantii companiei. Piata rulourilor de aluminiu se va situa la 9 milioane de euro, la un nivel similar cu cea anului 2010, estimeaza reprezentantii MCA.

In ceea ce priveste distributia geografica a vanzarilor, cea mai buna zona ramane in continuare Capitala, cu o pondere de 25% din vanzari. Filialele MCA din tara - Brasov, Constanta, Cluj, Iasi, Arad, Craiova - isi adjudeca in mod egal restul vanzarilor.

Rulourile au un aport de 40% la cifra de afaceri totala a MCA, aducand 2,6 milioane de euro din totalul cifrei de afaceri consolidata, de 6,5 milioane de euro în 2010. Pana la finele anul 2011, MCA tinteste o cifra de afaceri consolidata de 10 milioane de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional