Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Mechel Targoviste datoreaza aproape o jumatate de miliard de lei

I.D. Companii /

Tabelul preliminar al datoriilor combinatului siderurgic Mechel Targoviste a fost publicat. Potrivit estimarilor valoarea creantelor acceptate se ridica la 498,62 milioane lei, potrivit RVA Insolvency Specialists, administratorul judiciar al companiei.

Mechel International Holdings este cel mai mare creditor, catre aceasta companie au fost inregistrate creante de 149,36 milioane lei.

De asemenea Mechel Targoviste are datorii importante catre Laminorul SA, 131,21 milioane lei, Zoneline Limited, 82,98 milioane lei, Mechel Trading, 21,48 milioane lei si Mechel Campia Turzii de, 16,66 milioane lei.

O suma importanta s-a adunat si la capitolul datorii catre catre autoritatile si companiile detinute de stat, 47,4 milioane lei.

Nu sunt de neglijat nici datoriile salariale de 1,89 milioane lei.

Toate activele din Romania ale companiei rusesti Mechel au fost achizitionate in luna februarie de coompania Nikarom SRL. Combinatele tranzactionate sunt: Mechel Campia Turzii, Ductil Steel Otelu Rosu, Ductil Steel Buzau, Laminorul Braila si Mechel Targoviste. Cea din urma se afla in insolventa din februarie. Totodata Laminorul Braila si Mechel Campia Turzii se afla in procedura de insolventa din martie, respectiv aprilie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional