Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Mechel Targoviste incheie primul semestru din 2012 in pierdere

I.D. Companii /

Compania Mechel Targoviste a inregistrat o scadere a cifrei de afaceri in semestrul I din 2012. Valoarea cifrei de afaceri in prima perioada a anului s-a ridicat la suma de 481 milioane lei fara TVA. In schimb in perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2011 aceasta a fost de 548,98 milioane lei.

Veniturile din exploatare s-au ridicat la suma de 476,13 milioane lei fara TVA in primul semestru din 2012 in scadere fata de cifra realizata in aceeasi perioada a anului 2011, 575,54 milioane lei. In plus cheltuielile din exploatare au fost mai ridicate decat veniturile insumand 515,82 milioane lei. Astfel, rezultatul din exploatare a fost de -39,67 milioane lei.

Per total in primul trimestru din 2012 s-a inregistrat o pierdere de 59,55 milioane lei. Totusi pierderea este in scadere totusi fata de cea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut. Cele mai mari pierderi din acest an au fost inregistrate in luna februarie, 13,28 milioane lei.

Piata produselor metalurgice in semestrul I 2012 s-a caracterizat printr-un nivel scazut al cererii si implicit mentinerea unui nivel scazut al preturilor de vanzare.

Preturile la resursele primare inregistreaza in continuare un nivel destul de ridicat comparativ cu nivelul preturilor de vanzare al otelurilor indeosebi la fierul vechi, energie electrica, gaz metan.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional