Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Mechel Targoviste reia achizitiile de materie prima

A.D. Companii /

Combinatul siderurgic Mechel Targoviste a inceput achizitia de materie prima - fier vechi - pentru a relua activitatea de productie, au anuntat reprezentantii Invest Nikarom, principalul actionar al intreprinderii.

Mechel Targoviste are contracte semnate cu furnizori de fier vechi care au demarat deja livrarile la combinat. Este pentru prima data in ultimele trei luni cand intreprinderea este alimentata cu materie prima, dupa o perioada in care activitatea de productie a uzinei a fost sistata.

"Planul intreprinderii pentru perioada imediat urmatoare este de a incepe cat mai rapid derularea activitatii de fabricatie pentru a putea onora prompt toate comenzile venite din piata. In acest sens se vor efectua toate pregatirile necesare, in conformitate cu noua strategie si cu adecvarea la conditiile reale ale pietei", au afirmat reprezentantii Invest Nikarom.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional