Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Militari Shopping Center, venituri din chirii mai mari cu peste 5%

I.D. Companii /

Militari Shopping Center (www.aere.com)

Militari Shopping Center (www.aere.com)

Militari Shopping Center a adus venituri nete din inchirieri de 3,46 milioane euro pentru dezvoltatorul Atrium European Real Estate, in primul semestru al acestui an. Comparativ cu acelasi interval al anului precedent s-a inregistrat o crestere de 5,3% a veniturilor din chirii produse de centrul comercial.

Atrium European Real Estate detine in tara noastra o singura proprietate, Militari Shopping Center din Bucuresti.

Centrul comercial este estimat la valoarea de 70,6 milioane euro si are o suprafata de 53.400 mp. Este sigurul cu o rata de ocupare de 100% din portofoliul Atrium.

La nivel de grup venitul net din inchirieri al companiei a crescut cu 4,9% in primele sase luni ale anului fata de acelasi interval al anului precedent, de la 91,7 milioane euro la 96,3 milioane euro.

Profitul inainte de taxe a scazut la 61,7 milioane euro fata de 60,9 milioane euro inregistrate in primul semestru din 2012.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional