Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Modificari la conducerea CNI si ANL

I.D. Companii /

Compania Nationala de Investitii (CNI) si Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) au de ieri, 23 august, noi directori generali.

Ministrul dezvoltarii regionale si turismului a emis Ordinul de investire a domnului Dan Busoc in functia de director general al Companiei Nationale de Investitii precum si ordinul de numire a domnului Ion Simonca in functia de director tehnic al CNI. Ion Simonca a ocupat pana la aceasta data functia de director interimar al companiei.

La conducerea Agentiei Nationale pentru Locuinte a fost numit director general domnul Cosmin Ilina, in locul domnului Iftimie Nicorici.

Strategia CNI pe urmatoarea perioada vizeaza trecerea progresiva de la programele nationale bazate pe sali de sport si bazine de inot, la programe nationale orientate pe modernizarea drumurilor si a retelelor de apa si canalizare din mediul rural al Romaniei.

In ceea ce priveste Agentia Nationala pentru Locuinte se va continua programul pentru construirea de locuinte destinate tinerilor si persoanelor evacuate din locuinte de catre fostii proprietari.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional