Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Multe companii sunt interesate de achizitia centralelor hidroelectrice

I.D. Companii /

Hidroelectrica prelungeste termenul de depunere a ofertelor pentru achizitia de Centrale Hidroelectrice de Mica Putere (CHEMP) pana la 11 iulie 2013.

O serie de societati din Europa si SUA, au solicitat decalarea termenului de depunere a ofertelor, motivand termenul scurt pentru vizitarea activelor si realizarea unor due diligence proprii.

Masura va duce la decalarea si a celorlalte termene. Data limita pentru solicitarea de clarificari este 8 iulie 2013, lista cu ofertantii acceptati sa participe la licitatie va fi afisata la 13 iulie 2013. Licitatiile deschise vor avea loc in 15 iulie 2013.

Hidroelectrica deruleaza procesul de vanzare a unui prim lot de 25 de CHEMP, prin licitatie publica cu strigare. In perioada 17 iunie - 1 iulie 2013 au fost achizitionate de catre persoane juridice romane si straine, 61 de dosare de prezentare a activelor.

Lista CHEMP-urilor scoase le vanzare:

- grupul de MHC-uri din bazinul raului Crisul Repede, jud. Bihor: CHEMP Baraj CET, CHEMP CET Restituire, CHEMP Astileu 1 si CHEMP Astileu 2;

- grupul de microhidrocentrale din bazinele raurilor Bistrita si Budac, jud. Bistria-Nasaud: CHEMP Bistrita, CHEMP Bolovani si CHEMP Budac 1;

- grupul de microhidrocentrale din bazinele raurilor Valea Cracului, Muncel, Valea de Pesti si Buta, jud.Hunedoara: CHEMP Valea Cracului 1, CHEMP Valea Cracului 2, CHEMP Valea Cracului 3, CHEMP Zeicani, CHEMP Baru Mare, CHEMP Valea de Pesti si CHEMP Buta;

- grupul de microhidrocentrale bazinele raurilor Huza, Somesul Mic si Salasele, jud. Cluj: CHEMP Huza 1, CHEMP Huza 2, CHEMP Somesul Rece, CHEMP Manastirea Dej 1, CHEMP Manastirea Dej 2, CHEMP Salasele 1 si CHEMP Salasele 2;

- grupul de microhidrocentrale din bazinele raurilor Chiuzbaia, Runcu si Viseu, jud. Maramures: CHEMP Chiuzbaia, CHEMP Izvoare, CHEMP Borsa Viseut si CHEMP Borsa Complex.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional