Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Nacelele JLG vor fi produse in Romania

I.D. Companii /

JLG Industries, companie apartinand grupului Oshkosh Corporation, va muta productia europeana de nacele cu brat articulat, modelele 450 seria II si 510AJ, la fabrica JLG din Medias. Centrul de productie este situat la 60 km de Sibiu, in centrul Romaniei.

"Cu centrul de la Medias, JLG isi continua expansiunea in calitate de fabricant global. Astfel putem satisface si chiar depasi asteptarile clientilor, oferind un raspuns rapid la cerintele pietei." declara Wayne Lawson, vicepresedinte si director executiv al JLG Industries pentru Europa, Africa si Orientul Mijlociu.

JLG dispune de unitati de productie in Pennsylvania si Ohio - S.U.A., Tianjin - China, Maasmechelen - Belgia, Tonneins - France si Medias - Romania, avand totodata centre de service si asistenta tehnica pe tot globul. in Romania, distribuitorul exclusiv al nacelelor marca JLG este compania Industrial Access, liderul pietei romanesti in domeniul nacelelor si platformelor pentru acces si lucru la inaltime.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional