Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Nicio oferta pentru magazinul Cocor

I.D. Companii /

Licitatia pentru vanzarea magazinului Cocor din Bucuresti s-a soldat cu niciun ofertant.

Magazinul a fost scos la licitatie publica in scopul stingerii datoriilor companiei Cocor SA catre BCR la data de 16 noiembrie 2012.

Procedura a vizat vanzarea imobililului compus din teren si constructii din bd. I.C. Bratianu, nr. 29-33, exceptie facand fatada multimedia a magazinului.

Mai multe persoane s-au aratat interesate de achizitie si chiar au vizitat imobilul insa au declarat ca nu vor participa la licitatie pana la clarificarea de catre instanta a evaluarii imobilelor. Diferenta dintre reportul de evaluare initial de 42 milioane euro si cel ulterior este de 30 milioane de euro. Totodata componenta imobilelor scoase la licitatie nu este clara.

In ciuda situatiei dificile in care se afla proprietarul in cadrul magazinul s-a deschis in noiembrie un restaurant Subway, iar la inceputul lunii decembrie se va deschide un magazin Terranova.

In al treilea trimestru din 2012 compania Cocor a inregistrat o cifra de afaceri de 9,49 milioane lei in scadere dramatica fata de acelasi interval al anului 2011 cand cifra de afaceri a fost de 16,76 milioane lei. Mai mult compania nu si-a atins nici pe departe cifra de afaceri propusa de perioda iulie-septembrie de 13,3 milioane lei.

Veniturile Cocor pentru trimestrul 3 din 2012 au fost de 16,66 milioane lei, iar cheltuielile de 27,17 milioane lei. Rezultatul net al companiei a insumat -10,5 milioane lei. Tinta pentru trimestrul al treilea era un rezultat net de -3,48 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional