Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Noi licitatii organizate pentru vanzarea proprietatilor Omnium Invest

I.D. Companii /

Trei imobile apartinand dezvoltatorului Omnium Invest, aflat in faliment, vor fi scoase la licitatie. Pretul de pornire va fi de 3,57 milioane lei fara TVA.

Proprietatile sunt situate pe str. Comisia Centrala, nr. 80 A din orasul Focsani. Primul imobil este alcatuit dintr-un spatiu comercial (supermarket + punct termic) cu suprafata desfasurata de 4.561 mp si un teren aferent de 29.072 mp. Pretul de pornire pentru este de 2 milioane euro fara TVA.

Totodata va fi licitat un centru comercial aflat in constructie cu o suprafata desfasurata de 12.879,2 mp si un teren aferent de 21.847 mp. Pretul de pornire la licitatie va fi de 1,3 milioane euro fara TVA.

Nu in ultimul rand va fi licitat un teren in suprafata de 7.933 mp, pornind de la un pret de 272.895 euro fara TVA.

Licitatiile publice, deschise, cu strigare, vor incepe in data de 4 iulie 2013 la sediul din Bucuresti al lichidatorului judiciar RVA Insolvency Specialists.

Nu este prima oara cand aceste proprietati sunt scoase la licitatie, insa pretul este semnificativ mai redus. La licitatia din 6 iunie pretul total de pornire se ridica 4,01 milioane lei.

Omnium Invest si-a anuntat in 2008 intentia de construi un centru comercial in valoare de 35 milioane euro la Focsani. In 2011 dezvoltatorul a cerut insolventa inainte ca proiectul sa demareze.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional