Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Noi lucrari de drumuri demareaza la Cluj

I.D. Companii /

Ordinele de incepere a lucrarilor de modernizare a doua drumuri din judetul Cluj a fost semnat de presedintele consiliului judetean.

Este vorba despre DJ 109D, Sic-Visa-Coasta-DN1, pe o lungime de 17,12 km, de la km 17 pana la km 34+120. Valoarea lucrarilor se ridica la 7,5 milioane de lei, iar termenul de executie este de 14 luni.

Al doilea ordin de incepere a lucrarilor vizeaza DJ 105T, Cluj-Napoca - Popesti - Corus - Salistea Veche; Berind - DN1F, pe o lungime de 13,2 km, de la km 3+447 pana la km 14+447, respectiv km 19+470 pana la km 21+670. Pentru acest tronson de drum valoarea lucrarilor este de 7,7 milioane de lei, termenul de executie fiind 24 de luni.

Lucrarile pe cele doua tronsoane de drumuri judetene sunt parte a contractului incheiat intre Consiliul Judetean Cluj si Asocierea SC Samus Constructii SA, SC Construct Perom si Via Procons SRL. Investitiile sunt cuprinse in programul de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene, program care este estimat sa se finalizeze in anul 2015.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional